Tunjung Bali Inn

Äntligen så har vi en plan! Idag klockan ett ska vi åka och fixa med våra visum, innan det ska vi checka ut från Tunjung Bali Inn (hotellet vi bor på) och lägga våra väskor hos dom under tiden. Sen beställer vi en taxi härifrån och åker till Canggu. Äntligen, äntligen!
 
Alltså jag tycker väl om Kuta, det är inget fel på staden i sig. Men det är så jäkla mycket festande här och det låter överallt ifrån precis hela tiden. Plus att detta hotell är typ det svenska hotellet på Bali. Det bor alltså till 90% bara svenskar här. Säkert jätteroligt om man åker på en fest-resa men det gör ju inte vi. Känns lite som att vara i Sverige igen, haha. Men hotellet i sig är supermysigt och poolen är perferkt. Personalen här är också svinbra! Typ precis just nu när Viktor sa att vi skulle checka ut och sen åka och fixa med visumen, så sa han i receptionen "Okej, lämna väskorna här så behöver ni inte släpa på dom!" Hur bra som helst. Sen är det billigt att bo här med, drygt 80kr natten.
 
Menmen, jag ska väl upp och packa nu medan Viktor äter sin frukost. Hörs senare, PUSS!
 
 
Ingången vid Tunjung
Poolen!
#1 - - Anonym:

Lycklig resa❤️och var rädda om Er❤️ Vi provar att ringa senare idag... Hörde Dig jättebra.... I Sverige regn i hels landet idag. Kramar till Dig och Viktor❤️😘 mamma Lotta

Svar: Det gör vi! Hörde inte dig ett dugg :( älskar dig 😘😘❤️❤️
sannaklara