Universal Studios Singapore

Oj, oj, oj vilken dag det här har varit!! Det började med att vi åkte till Sentosa imorse vid halv nio. Kommer in på Universal och strosade runt och tittade på allt. Vi gick igenom Hollywood, sen kom vi till far far away (shrek) och sen vidare till Jurassic park. Åkte massor av karuseller och berg- och dalbanor. Superkul! Kändes verkligen som att man var med i filmerna. Och det var liksom byggt så, att det skulle kännas som att man var med i filmen, bildskärmar pratade med en, och varje attraktion var verkligen byggt som scenerna från filmerna. "Världarna" var Jurassic Park, Shrek, Mumien, Transformers (eller sci-fi city), Hollywood, New York och Waterworld. Jag har säkert glömt någon! 
 
Vi har även åkt berg-och dalbana i totalt mörker, då åkte vi framåt, bakåt, uppåt och neråt! Väldigt spännande när man ser absolut ingenting! Och transformers var verkligen häftigt. Stod först i kö i en och en halvtimme, visste inte riktigt var det var för något och när vi kommer fram skulle man ha 3D-glasögon och så vidare. Sen kommer vi fram, åker en bit och sen uppenbarar sig en bildskärm, stor som på en bio. Då är man liksom med i filmen, saker kommer flygande framför ögonen (såg det i alla fall ut som, haha) och vi flög ner från hustak och så vidare. Så häftigt och Läskigt! Nu är vi helt slut, tror Viktor redan har somnat faktiskt. Imorgon åker vi tillbaka till Bali igen! Och jag har dragit på mig en förkylning... PUSS från Singapore!
 
 
 
 
 
 
 
En av de häftigaste shower jag sett! Totalt hade de två motorbåtar, två vattenskotrar, en kille som åkte vattenskidor och sist men inte minst så flög det in ett flygplan från ingenstans! Rakt ner i poolen!