Framme i Canggu

Hallå!
Nu är det kväll här, klockan är 19. Allt gick bra med visumen och Tunjung fixade en bil som tog oss till Canggu. Så nu är vi här och har varit här i några timmar. Vi kom fram med bilen till Betel Nut Café och tog där en juice. Tittade runt efter lite hotell och så vidare, men visade sig att ganska många var fulla redan. Så vi tog en taxi och åkte till ett homestay vi sett, där var det fullt. Sen åkte vi till ett annat som också var fullt, men de tipsade oss om ett ställe som hette Leo Homestay och nu är vi här! Jättefräscht rum, och en balkong! 
Har varit ner och tittat vid Echo beach, spanade in surfen lite men de vågorna som var idag var inte så lockade. Så vi får se om det blir någon surf kommande dagar!
 
Sen gick vi tillbaka till Betel Nut och åt middag. Jag åt en falafel-tallrik och Viktor en burgare. Betel Nut har mycket vegetariskt och mycket raw-food. Väldigt spännande och för mig helt nytt på Bali. Väldigt god mat och nu är vi jättemätta.
 
Tänkte lägga upp lite bilder, för nu har vi väldigt bra internet! Kolla gärna i äldre inlägg också, för jag lägger in bilder allt eftersom då vi inte alltid har bra internet.
PUSS, och hoppas alla har en jättebra Valborg!
 
Viktors smoothie till vänster och min juice till höger!
 
Vår utsikt!
 
 
Så. God. Mat.

Tunjung Bali Inn

Äntligen så har vi en plan! Idag klockan ett ska vi åka och fixa med våra visum, innan det ska vi checka ut från Tunjung Bali Inn (hotellet vi bor på) och lägga våra väskor hos dom under tiden. Sen beställer vi en taxi härifrån och åker till Canggu. Äntligen, äntligen!
 
Alltså jag tycker väl om Kuta, det är inget fel på staden i sig. Men det är så jäkla mycket festande här och det låter överallt ifrån precis hela tiden. Plus att detta hotell är typ det svenska hotellet på Bali. Det bor alltså till 90% bara svenskar här. Säkert jätteroligt om man åker på en fest-resa men det gör ju inte vi. Känns lite som att vara i Sverige igen, haha. Men hotellet i sig är supermysigt och poolen är perferkt. Personalen här är också svinbra! Typ precis just nu när Viktor sa att vi skulle checka ut och sen åka och fixa med visumen, så sa han i receptionen "Okej, lämna väskorna här så behöver ni inte släpa på dom!" Hur bra som helst. Sen är det billigt att bo här med, drygt 80kr natten.
 
Menmen, jag ska väl upp och packa nu medan Viktor äter sin frukost. Hörs senare, PUSS!
 
 
Ingången vid Tunjung
Poolen!

Varmt och skönt

Nu har solen äntligen hittat tillbaka till Kuta och Bali! UNDERBART. Idag har vi inte heller något särskilt vi ska göra, så vi tog morgonen till att ligga vid poolen och sola. Om ett tag ska vi nog gå till en grekisk resturang en bit bort för att äta en sen lunch, Viktor har nämligen cravings för deras Moussaka. Så, så var det med det. 
 
I eftermiddag tror jag bara att vi tar det lugnt, vi siktar ju på att kunna åka härifrån tidigast imorgon. Då åker vi till Canggu som ligger en bit upp härifrån, tror bara att det är max en timme med bil härifrån. Så det blir niice!
Igår bokade vi ju också flygbiljetter till Singapore, så den 28 maj åker vi dit! Spännande!
 
Men nu, lite bilder!
Okej, vet inte riktigt hur jag ska få bilden åt rätt håll... 
Visa fler inlägg