Framme i Canggu

Hallå!
Nu är det kväll här, klockan är 19. Allt gick bra med visumen och Tunjung fixade en bil som tog oss till Canggu. Så nu är vi här och har varit här i några timmar. Vi kom fram med bilen till Betel Nut Café och tog där en juice. Tittade runt efter lite hotell och så vidare, men visade sig att ganska många var fulla redan. Så vi tog en taxi och åkte till ett homestay vi sett, där var det fullt. Sen åkte vi till ett annat som också var fullt, men de tipsade oss om ett ställe som hette Leo Homestay och nu är vi här! Jättefräscht rum, och en balkong! 
Har varit ner och tittat vid Echo beach, spanade in surfen lite men de vågorna som var idag var inte så lockade. Så vi får se om det blir någon surf kommande dagar!
 
Sen gick vi tillbaka till Betel Nut och åt middag. Jag åt en falafel-tallrik och Viktor en burgare. Betel Nut har mycket vegetariskt och mycket raw-food. Väldigt spännande och för mig helt nytt på Bali. Väldigt god mat och nu är vi jättemätta.
 
Tänkte lägga upp lite bilder, för nu har vi väldigt bra internet! Kolla gärna i äldre inlägg också, för jag lägger in bilder allt eftersom då vi inte alltid har bra internet.
PUSS, och hoppas alla har en jättebra Valborg!
 
Viktors smoothie till vänster och min juice till höger!
 
Vår utsikt!
 
 
Så. God. Mat.
Visa fler inlägg