Sentosa och SEA aquarium

Hallå! Idag åkte vi till Sentosa och S.E.A aquarium. Det var jättekul och häftigt! Inne på Sentosa ligger även Universal Studios också, och dit ska vi imorgon! Det finns massor av andra saker att göra inne på Sentosa också, man kan kolla i alla affärer, äta på massor av restauranger och göra massor av annat roligt. Så vi är i alla fall supertaggade för imorgon! 
 
Så vi har inte gjort så mycket mer idag, båda somnade till och med när vi kom hem! Vaknade upp vid halv sju och undrade var vi var typ! Så nu äter vi lite sen middag, sen ska jag sova igen. 
 
 
 
 
 
 
 
Ris och kyckling funkar alltid! Supergott!
Jag hittade mig en ny kompis!
Jelly Beans!!!

Marina Bay ljusshow

Nu ikväll så hade Marina Bay en jättestor ljus, vatten och eldshow också. Superhäftigt var det och massor med folk såklart. Fick några bra bilder och bra videos! Det är så synd bara att jag inte kan lägga upp videosarna här just nu. Någon som har bra tips på var man kan lägga upp det som funkar bra att lägga upp på bloggen? PUSS
 
 
 
 
 
 

Singapore - Downtown och Marina Bay

Idag åkte vi med tunnelbanan till ett ställe som heter Downtown, och där låg alla stora banker och höga skyskrapor typ. Strosade runt där ett tag och sedan gick vi till ett stort foodcourt och åt turkiskt till lunch. Sen gick vi ner mot vattnet och Marina Bay. Där var det kanot-tävlingar, lite uppvärmning till SEA games som börjar om en vecka gissar vi (Southeast Asia games). Det verkar vara en stor tävling här med massor av sporter inblandade. Gick runt där, hittade ett stort shoppingcenter med inte bara alla exklusiva butiker utan även en skridskobana, ett casino och en stor pool som man kunde gondol i. Sen gick vi runt hela Marina Bay, längs med vattnet, kollade in deras pariserhjul och mycket annat. Jätterolig dag har det varit!

 
 
 
 
Ser ni fotbollsplanen ute på vattnet??
 
 
 
 
Visa fler inlägg