Borta bra men hemma bäst?

Jag klarar tydligen inte av att hålla denna levande när jag inte är ute och reser. Men jag ska göra ett nytt försök, igen! Vi kom från Thailand för snart två veckor sedan, och första helgen hemma var helt fullspäckad. Mamma och pappa kom så klart förbi och sa hej, var ute och käkade med bästa och hängde i Stockholm med mamma och syskonen på söndagen. Annars har det bara rullat på hemma som vanligt. Jobbet, handla mat, träna och så vidare. Men jag är glad ändå! Våren närmar sig snart hoppas jag. 
 
Har även bokat en weekend till Rom i mitten på Maj! Ska bli helt underbart att få dra iväg när det är vår/sommar därborta, till älskade, älskade Italien. 
 
 

Lebua State

De senaste tre dagarna har vi bott i lyx! Så härligt att avsluta resan på detta sätt. Vi bor på Lebua at state, där även hangover 2 spelades in! Vi bor i en svit, vi har fyra balkonger och två badrum, samt ett stort vardagsrum och kök. 
 
I förrgår gick vi och käkade en avsmakningsmeny på 7 rätter. Uppe på taket, 64e våningen. Supergott! Snart är det dock dags för oss att checka ut, för flyget hem går nämligen ikväll!
 
 
 
 
 

Singapore - Universal

Igår hängde vi hela dagen på Universal Studios. Superkul! Allihop var som barn igen, haha. Grabbarna körde de största bergochdalbanorna medan jag och Filippa hängde med barnen på Madagaskar och Shrek. Vi blev som barnen och skrek mer än dom haha! Sen blev det mumien och en lite bergochdalbana till innan vi åkte vidare på Sentosa Island. Vi skulle köra zipline men det var över två timmars kö så vi struntade i det. Igår kväll åt vi en jättegod middag vid en bargata vid vårt hostel. Sen på kvällen så tog vi en drink uppe på Marina Bay sands. Riktigt häftigt med infinitypool och utsikt över hela Singapore.
Idag åkte vi tillbaka till Thailand och Bangkok och bor på Lebua at state. En riktigt fräsch svit har vi! 
 
 
Visa fler inlägg