Massage och lugn

Idag har vi bara tagit det lugnt, legat inne och kollat Netflix. Skönt med en dag borta från solen faktiskt för att vila lite. På eftermiddagen gick vi allihop och tog en ansiktsbehandling, tror alla fem somnade. Sen gick vi hem och sov lite till innan jag och Filippa tog oss ut för en tjejmiddag. Riktigt fin utsikt och solnedgång samt maten som var fantastisk. På kvällen tog jag och F en fot- och ryggmassage. Riktigt härligt avslut faktiskt. Gick sen till starbucks och nu är vi och kollar på killarna som spelar biljard. Härliga dagar!
 
 
 

Patong beach

Nu är vi i Phuket, Patong beach närmare bestämt. Helt underbart väder här, 30 grader just nu. Det enda vi gör är att ligga på stranden, bada i havet och äter mat. Gött! Så därför har jag varken så mycket bilder eller annat att uppdatera om. Vi blir kvar här några dagar till, sen sticker vi mot Phi Phi!
 
 
 

Waterfall party

Igår kväll var vi iväg till ett vattenfallsparty i djungeln verkligen. Så sjukt roligt, var mitt ute i ingenstans. Målade oss med lite självlysande färg och dansade massor. Idag är det bara chillhäng som gäller. Har regnat massor på förmiddagen så det är lite tråkigt. Imorgon rör vi oss vidare mot Phuket!
 
 
 
 
Har haft lite pedikyr och köpt smycken idag!
Visa fler inlägg