Brasserie Stadsparken

Idag träffade jag en saknad vän! Vi bestämde oss för att ta en shoppingrunda på stan och en middag. Resultatet av shoppingen ska jag visa senare, superhärligt med lite nytt! 

Middagen blev på Brasseriet Stadsparken, som på namnet berättar ligger i vår stadspark i Västerås. Supermysigt ligger det vid vattnet och det är så fint där på somrarna. Och maten ska vi inte tala om! Vilken mat de har. Det var så gott! Frida tog en kycklingschnitzel och en gösfilé. 
Renovering

Idag efter jobbet kom jag hem till början av en renovering av hallen! Vi drog bort all tapet, jag målade om vår hatthylla och vi började planerna. Jag tycker att det är bättre att bestämma sig efter att man dragit bort tapeterna för annars kommer man aldrig till skott! Så nu är vi officiellt i renovering! Superspännande tycker jag!
Innan... Precis alla mina jackor hänger här dygnet runt! Och typ en av Viktors, haha..Just nu ser det ut så här!


Västerås Cityfestival

Här i Västerås har vi varje år Cityfestivalen, med marknad och massor av scener där både större artister och mindre artister få möjlighet att spela! Kul tycker jag i alla fall, det händer något i denna stad för en gång skull! Jag jobbar dag hela helgen men Viktor och jag tog oss till Malin och Tobias för att grilla. Vi stack senare på kvällen ner till festivalen och kollade runt lite! Mycket rolig kväll som bör göras om mycket snart!

Underbaring!


Visa fler inlägg