Finlir

Idag har jag haft en ledig dag, har varit in till banken och fixat det sista med allt för flytten! Så spännande 👍🏼 En vecka kvar till inflytt!
 
 

Min vecka i bilder

Har varit sjuk hela denna vecka! Det började med visdomständerna, sen vidare till örat med feber och halsont. Frisknade till på fredagen, var då hemma hos en vän och kollade film. Vaknade upp igår morse och hade så brutalt ont i magen att jag bara skrek. Så fick åka in en sväng till akuten och efter fyra timmar konstaterades det att jag har en cysta på 4x5cm. Så jag var sängliggandes igår och idag kan jag gå lite mer och äter inte alvedon längre. Så det är på bättringsvägen i alla fall! Skönt. Har riktigt skönt söndagshäng idag med film och hemgjord pizza. 
 
 
 

RHCP - the getaway

Veckorna bara rullar på! Snart är det flyttdags igen, har hämtat hem mer av mina saker, jobbet rullar på mot sitt slut och roligheter händer nästan hela tiden. Förra veckan käkade jag middag med några vänner och hade filmmys. Var även iväg till huvudstaden för att se Red hot chili peppers vilket var väldigt roligt! Känns ju som att det fortfarande är sommar!
 
Idag är jag ledig och ska flyttpacka lite, se vad som ska slängas och vad som ska tas med. Eftersom jag ändå flyttar till något som är helt och hållet mitt vill jag inte ta med massor av saker som ändå bara ska stå i källaren. Så nu blir det en storstädning av alla saker! Ska även beställa hem säng och lite annat smått och gott. Är så stört exalterad! 
 
 
 
Visa fler inlägg